Pomoc w doborze najlepszych lodów do Twojego lokalu.

Sezon letni, który bardzo korzystnie wpływa na sprzedaż lodów, zaczyna się na przełomie maja i czerwca. Ze względu na warunki jakie panują w Polsce, trwa on około 3 – 4, a nawet 5 miesięcy. Przez to kończymy go około dziewiątego miesiąca roku, którym jest wrzesień. 

W związku z tym, warto rozszerzyć ofertę swojego przedsiębiorstwa o sprzedaż lodów rzemieślniczych. Niezależnie od tego jaką firmę prowadzisz, czy to jest hotel, restauracja, kawiarnia czy cukiernia. Lody sprawdzą się w każdym z tych lokali. 

Jednak jakie lody wybrać i na co zwrócić szczególna uwagę?

W Sweet Lód posiadamy kilka kategorii lodów, w którym znajdują się różne smaki. W zależności od składu lodów w danej kolekcji nasze desery dzielimy na: lody mleczne, sorbety, lody premium, niskokaloryczne oraz wegańskie. 

Ze względu na specyfikację produkcji rzemieślniczej danych kolekcji smaków, cena jest zróżnicowana. Wszystkie szczegóły poznają Państwo w zakładce cennik.

Polecamy skomponować mieszankę smaków lodów z różnych kategorii. Wiąże się to z wymaganiami, jakie stawiają przed nami wszyscy zainteresowani deserami. Z doświadczenia wiemy, na jakie udogodnienia liczą smakosze lodów. Ponadto warto pamiętać o alergiach i wykluczeniach żywieniowych jakie posiadają potencjalni klienci.   

Jeżeli nie masz pomysłu na smaki w swojej restauracji, napisz do nas, a nasi specjaliści z największą przyjemnością pomogą Ci dokonać najlepszego wyboru. 

Czekamy na Ciebie — kontakt@sweetlod.pl